22-12

Denne hjemmeside omhandler de glade personer med tilknytning til IHS årgang 1988/89 og 1989. På denne side vil du kunne finde oplysninger om aktiviteter for den udvalgte folkeskare. Du vil også kunne finde billeder og kontaktmuligheder.

Som noget nyt er der et tiltag om et sommer-kom-sammen. Læs mere nedenfor.

Klik her for Billedserier
Klik her for Kontaktmuligheder til IHS'erne
Billeder fra 22-12 2005 Hoby tegner og fortæller (igen)

Sommer kom-sammen-halløjsa-værk

Collage fra Møn

Indlæg for sommertrøf følger i kronologisk rækkefølge


12. juni 2006
Et ekspertudvalg nedsat af hyttetursudvalget er nu kommet med deres indstilling til de fysiske rammer for årets (og verdens første) sommertrøfFestival for X-IHS'ere og wannabees. Ekspertudvalget har peget på følgende lokalitet:

Tyrekrogen
Ålebæk Strandvej 27, Ålebæk
4791 Borre
Møn

Nogle af jer har tidligere deltaget i heftige eskapader på Tyrekrogen på Møn (AKA Stadshil seniors sommer (nu velnok helårs-) residens) i de muntre halvfemsere.

Portene til sommertrøfFestival'en står åbne fra fredag eftermiddag til søndag op ad dagen den første weekend i august, som i år er fredag den 4. August til søndag den 6. August 2006

Pris
Udover armbånd er der fri kost og logi og ikke mindst drikkevarer, både med og uden alkohol. Det gælder for alle måltider over dagene. Beløbet dækker også mere praktiske indkøb til weekenden. Festudvalget har derfor sat følgende priser for deltagelse:

 • Fredag: Voksne=150 kr, Børn=50 kr
 • Lørdag: Voksne=150 kr, Børn=50 kr
 • Fre+lør: Voksne=250 kr, Børn=75 kr
 • Søndag gratis :-)


 • Ved for sen tilmelding er der strafafgift på 100 kr.

  Tilmelding
  Skriv hvor mange I kommer på en mail til lars@flexcom.dk og indsæt beløb på følgende konto:
 • Skandiabanken
 • Regnr: 6610
 • Kontonr: 0002601670


 • Tilmeldingsfrist
  Tilmelding skal ske Seneste tilmelingsenest søndag, den 2. juli.Seneste tilmeling

  Anden information
  Collage fra Møn Klik her for at se billeder, kort og kørevejledning fra stedet

  Relevante links: Turistinformation - Visit Møn


  26. februar 2006
  Den 22.ende december mødtes vi en flok entusiastiske X-IHS'ere og tilløbne wannabees, hos Anne-Mette og Hoby, som vi jo har gjort det i mere end ti år. Det var sjovt og hyggeligt, som det jo altid er!

  De seneste par år har der været tiltag i retning af et tillægsarrangement, så vi måske kunne nå op på at ses hele to gange om året..ja, vi ved det er grænseoverskridende, men vi bliver jo alle ældre, og har behov for at cementere vore netværk. Andre vil hævde at det kunne være hyggeligt med et arrangement udover den 22. hvor de efterhånden mangfoldige børn kunne deltage, for på rimelig vis at få et indblik i deres forældres sociale baggrund.

  Den 22. december (eller var det nået at blive den 23??? Det svæver lidt i Blålys-tågerne), enedes et repræsentativt antal deltagere om, at der i år skal arbejdes seriøst på at gøre denne plan til realiteter, og vi kunne nå til enighed om at det bedste bud på en weekend at afholde det i, ville være første weekend i august (baseret på spatiotemporale vejranalyser, statistiske modeller over hjemstavnshyppighed og meget andet).

  Derfor er hyttetursudvalget nu trådt sammen for at forberede begivenheden, som indtil videre kun består af en løs skitse: af skitsen fremgår det at sagens kerne er, at mødes for at hygge os sammen, med aktiviteter for børn og voksne, noget kan være planlagt men det meste vil nok være absolut op til ad hoc initiativer. Af skitsen fremgår også at stedet kan være en hytte, en lejrskole eller måske bare et område på en campingplads, men gerne i god natur.

  Vi vil naturligvis gerne have ideer og inspiration fra jer alle. Og noget andet meget vigtigt: Vi vil gerne have spredt budskabet til godtfolk der måske ikke har deltaget de sidste par år, så når I kender e-mail adressen på en I mener burde være informeret om dette storslåede initiativ, sender I enten e-mail adressen til os og vi informerer, eller I sender en mail til vedkommende med link til hjemmesiden og med cc til Lars og Nisse (så udbygger Lars adresselisten.)

  Vi håber mange har lyst til at deltage i dette nye tillægsarrangement til det herostratisk berømte juletaffel d. 22 (og her er så chancen for at mødes med dem du plejer at spise flæskesteg, brunekartofler og rødkål med, og så rent faktisk opleve dem spise noget andet.måske salat.hvem ved?).

  Sæt X ved første weekend i august (4-6. August 2006 - slutningen af uge 31)

  Kærlig hilsen Lars Morgenbader og Nisse
  (Hyttetursudvalget)